dilluns, 13 de juny del 2011

TOT UN ÈXIT!!! L'assemblea i l'acte de la CASC_CAT

L’Assemblea i l’acte de presentació pública de la Coordinadora Sociocultural de Catalunya (CASC_CAT) va ser un èxit organitzatiu i de participació.
Durat l’assemblea es va fer un repàs de les diferents accions que s’han portat a terme durant aquest any i que alhora marcarà el curs vinent com la realització d’un mapa a nivell de Catalunya sobre experiències en Animació Sociocultural o la voluntat d’obrir l’entitat a un major número de persones de diferents àmbits, intentat mantenir la rica diversitat de procedències, projectes, àmbits i espais que formen la singular CASC_CAT. Una barreja entre teoria i pràctica ben interessant que recull les inquietuds de professors/es d’Universitats, Cicles Formatius, associacions professionals, associacions socioculturals, i professionals a nivell particular.

A la tarda vam poder gaudir de la Presentació Pública de l'Entitat a la Plaça Joanic del barri de Gràcia de la ciutat de Barcelona. L'acte es va poder portar a terme gràcies a la coorganització amb la Plataforma d'Entitats Juvenils de Gràcia, el suport en taules i cadires dels Lluïsos de Gràcia i el Centres Social la Barraqueta i de l'esforç dels membres de CASC_CAT.

La cuina va ser compartida
       
El dinar popular i comunitàri
Els Combos de l'Escola de Blues de Barcelona van amenitzar tota la estona 

 I la xerrada sobre la "Gestió Ciutadana d'equipaments públics" va ser ben interessant i vam poder debatre i compartir diferents visions amb els companys i companyes de Bidó de Nou Barris, la Lleialtat Santsenca, i la Plataforma d'Entitats de Gràcia.


CONTINUEM CONSTRUINT!!!!!